Hvem er Modeoutlet

Velkommen til Modeoutlet,

Her finder du et af DK's største og mest omfattende outlet af modetøj og kendte brands til hele familien. Vores mission er at levere den bedste pris på marked og en super kundeoplevelse. Derfor håndplukkes vores kollektioner/produkter af passionerede indkøbere med respekt for den travle familie, som har brug for at spare tid og penge. Vi skaber de bedste muligheder for et godt køb ved altid at arbejde ud fra et kvalitetsaspekt i såvel indkøb som kundeservice og levering. Hos MODEOUTLET kan du altid forvente lidt ekstra. Det mener vi, er respekt for alle vi arbejder med og for.

Mange års erfaring

Når du handler hos MODEOUTLET får du PRISEN, vi har skåret alle mellemled af og henter alle vores produkter direkte hos producenten, derfor vi er så skarpe på netop PRISEN på MODEOUTLET.DK de mage års erfaring kommer vores kunder til gode og dem får du med i købet helt GRATIS. Vi er en af Danmarks billigste online modeoutlet detailhandlere indenfor kendte brands og modetøj. Vi kender vores kunder og ved, hvordan en travl hverdag ser ud. MODEOUTLET er i konstant udvikling, og kundeoplevelsen vil optimeres løbende, ligesom vores leverandører også kan ændre sig efter vores kunders behov.  

Kvalitet

Vi er en tillidsskabende, løsningsorienteret virksomhed, hvis serviceniveau altid overstiger forventningerne.

Respekt

Vi møder kunder og partnere som vi selv ønsker at blive mødt

Passion

Vi inspirerer vores kunder gennem vores dedikerede partnerskaber og online forretning.

Modeoutlets vision:

At yde den billigste pris på eksklusive brands og den bedste kundeservice til den skandinaviske kunde, som handler mode online og på samme tid sikre en solid profit for fortsat at skabe en bæredygtig virksomhed.

Modeoutlet's mission:

Vores kunder vil, hele vejen gennem virksomheden, møde en personlig og inspirerende oplevelse hos MODEOUTLET, som understøtter familiens modevalg. Kunden vil opleve hurtigt levering, let returnering og den bedste kundeservice. Kunden vil anbefale MODEOUTLET til familie og venner for MODEOUTLET overgår altid forventningerne.