Vi du være sommerlækker? Tøj booster din selvtillid

Kender du det. Når du har tøj på, du føler dig absolut lækker i, så stråler du af selvtillid. Der er heller ikke noget bedre, end hvis din veninde, kollega eller det andet køn lige giver dig et par komplimenter med på vejen.

Tøj kan få dig til at ligne en million. Og tøj sender et signal om, hvordan du ser på dig selv, og hvordan du gerne vil have, at alle andre ser dig. Tøj er en del af din identitet.

Skal du på date?

Skal du til en vigtigt jobsamtale på drømmejobbet? Skal du starte på en ny uddannelse? Eller skal du stå og præsentere noget for 50 eller 100 mennesker?

Ja, så betyder det jo faktisk noget, om du føler dig super godt tilpas. For ikke at tænke på, hvor ekstremt meget tøjet betyder, når du skal på en første date. Ja, man kan vel lige frem tale om at man kan booste sin selvtillid med lækkert tøj.

Når tøjet får dig til at vokse 5 centimeter

Jeg har selv prøvet at hyre en stylist. Og sikke en fantastisk oplevelse. Det bør enhver kvinde næsten unde sig selv. Eller enhver sød kæreste bør give sin kvinde sådan en oplevelse.

Hold da lige op et boost for selvtilliden, det kan give, når stylisten får dig skruet ned i noget tøj, du aldrig selv ville have valgt ... og du ser bare BRAND GODT ud!

Det er en MEGA FED oplevelse. Jeg endte faktisk med at købe alt tøjet og så havde jeg simpelthen fornyet min garderobe det næste år. En stylist kan bare det der med at få dig til at vokse flere centimeter, fordi du bare ser brand godt ud.

Og hvad har jeg så lært? Jo, i dag er jeg meget mere modig og kaster mig i tøj jeg nok ellers ikke ville have taget med i prøverummet.

Og når du har en dårlig tøj dag ...

... ja, så kan du virkelig være helt ved siden af dig selv og absolut helt uden for comfort zonen. Og nej, det er bare ikke lige den dag, man orker at møde ’ham den lækre i opgaven’ eller chefen eller en eller anden gammel bekendt, man ikke har set i årevis. Det kan da lige få ens humør helt ned.

Gi’ din selvtillid et boost – uden dårlig samvittighed

Nå, men det sker jo for os alle. Pointen er vel bare at tøj gør noget for os. Det får lige humøret til at stige flere grader, så derfor bør vi da naturligvis gå i det tøj vi elsker.

Vi kender det også fra utallige reportage i damebladene med FØR og EFTER-billederne af kvinden, som før så træt og grå ud, men nu bare ligner en million-millard, fordi frisøren og stylisten lige tryller lidt. Og vi ved godt at andre kigger på os. Vi ved godt at et par lækre høje stiletter ikke bare får os til at blive højere, vi får bare en flottere holdning og føler, vi har meget mere styr på det hele. Selvtilliden får et boost.

Modeoutlet.dk kan du give din selvtillid et boost – uden at have kronisk dårlig samvittighed. Du kan nemlig spare helt op til 80% på alle de kendte mærker som Burberry, Gucci, Emporio Armani, Philipp Plein, Lacoste, Paris Hilton, Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Gant og Michael Kors.

Vi har mere en 50.000 produkter i vores outlet webshop. Så gør et godt kup lige nu – og blive sommerlækker.

3 gode tilbud lige nu