7 kæmpe fordele ved outletshopping på nettet

Vil du gerne spare masser af penge på tøj, men vil samtidig gerne have en fed garderobe, som du er stolt af, så kan de betale sig at købe kendte brands i outletshops – og det behøver altså ikke være de store outletshops uden for Paris, Milano eller London.

Ja, forstået! Du kan finde mange gode guides til outletshopping i udlandet i fx Paris, Firenze, Milano, New York, London osv. Men det kræver jo, at du rent faktisk skal på ferie. Og måske har du mest brug for at spare flyrejsen og hotellet denne sommer.

Men bare rolig! Du kan sagtens få designertøj og andre mærkevarer med store rabatter, selv om du er en af dem, som ikke skal på ferie til en af Europas hotteste storbyer.

Vi har lavet en lille guide til, hvorfor det er meget bedre at gå på outletshopping hjemmefra – og hvorfor du rent faktisk sparer penge flere penge ved at sidde derhjemme og vælge ud.

Og hvad er så de 7 fede fordele?

1. Du gå ikke glip af en skøn udflugt og kulturelle oplevelser

De fleste outlets ligger mindst en times kørsel uden for storbyerne. Det kræver, at du sætter en halv eller hel dag af på din ferie til shopping plus transport med bussen, hvor du sikker må slippe omkring 10 euro (godt 75 kroner) eller 20 euro (150 kroner). Nogle vælger den nemme luksusløsning med en færdig turistpakke – dvs. en halv eller heldagstur med bus. Men det koster hurtigt 40 euro (knap 300 kroner), som du jo kunne have brugt på tøj.

Og indrømmet, selv om det også kan være hyggeligt, så ender du ofte som sild i en tønde med mange andre turister og misser måske en skøn dag i solen og går glip af byens puls og kulturelle oplevelser.

2. Du slipper for at slæbe dig en pukkel til

Køber du outlet på nettet, får du alle dine vare sendt lige til døren. Du slipper for at slæbe de mange shoppingbags med dig rundt hele dagen som et pakæsel – for ikke at tænke på busturen hjem, hvor alle har været på shopping – og du måske slet ikke kan sidde ned.

3. Du kan nemt fortryde

Køber du på nettet, kan du sagtens tage en chance. Du får jo alle varerne hjem og kan stå hjemme i ro og mag og prøve tøjet, invitere dine veninder på besøg og høre deres mening – og fortryder du, ja så sender du bare tøjet tilbage. Det kan du ikke, når du har været i udlandet og fortryder dit køb, når du er kommet hjem. 

4. Du har større overblik

Du har et større overblik, hvis du besøger en outletshop online ofte, fordi du hurtigt kan se, om der er nye interessante varer på hylden.

5. Du laver ingen dumme impulskøb, fordi bussen går om 10 minutter

Er du i udlandet, har du en tendens til impulskøb, fordi du ved, at du kun er her i dag, så du presses til at tage beslutningen .. NU!

Når du handler på nettet, kan du ofte nå at overveje din beslutning eller sende retur – og så sparer du jo rent faktisk penge - i hvert fald på dumme impulskøb, som viser sig at være fejlkøb.

6. Du har tid til at udforske brands, du ikke kender så godt

Tager du på outletshopping i udlandet, lyder et godt råd, at du bør gå efter mærker du kender, så du ikke spilder tiden til at komme hele vejen rundt i de store outlets, hvoraf fx Freeport i Alochete, Portugal, rummer 140 butikker på 75.000 kvadratmeter.

Du kan umuligt nå det hele på én dag på ferien inden for normal åbningstid. På nettet kan du nemt udforske brands, du ikke kender så godt endnu. Du behøver jo ikke gøre det hele på samme dag.

7. Snyd ikke dig selv for de gode rabatter

Ser vi et godt tilbud så springer vi ofte til, når vi er på shopping i outlet stores. Men rigtig mange har prøvet at komme hjem og så finde den samme ting billigere på nettet. I mange webbutikker kan du få helt op til 80% rabat på kendte brands – og så er det lidt ærgerligt (totalt nederen), hvis du nu kun fik 50% på ferien, ik’! 

 

Altid op til 80% på kendte brands

Så tøv ikke, selv om du ikke skal til London, Milano eller Paris denne sommer.

Husk der er masser af internationale designervarer til dig, som aldrig eller sjældent kommer ud at rejse, og der er mange fordele ved at shoppe hjemme bag din tablet eller bærbare.

Modeoutlet.dk er et af Danmarks største og billigste outlet af modetøj og kendte mærker. På Modeoutlet har vi skåret alle mellemled af. Det betyder, at når du bestiller hos os, får du produkterne direkte fra vores producent i udlandet – og det kan altså mærkes på prisen.

Modeoutlet.dk giver dig helt op til 80% på kendte brands som Balmain, Calvin Klein, Cavalli Glass, Coach, Desigual, Diesel, Furla, Geographical Norway, Love Moschino, Moon Boot, UGG, Versace Jeans, Hugo Boss, Michael Kors, Burberry, Gucci, Emporio Armani, Lacoste, Philipp Plein, Paris Hilton, Gant, Bikkemberg, The North Face, Timberland og Dolce & Gabbana.

Go' shoppelyst på nettet.